LiveTimisoara.ro

Autostrazile din Romania si Ungaria s-au unit

Constructorii au turnat, în zona de frontieră, stratul de uzură care leagă autostrada Nădlac-Arad de autostrăzile din Ungaria. În acest moment se mai lucrează la birourile punctului vamal, la gheretele pentru controlul vamal şi la copertină, în vreme ce lucrările pentru o parcare de peste 100 de locuri pentru vehicule de mare tonaj sunt gata.

autostrada arad nadlac

Şi lucrările la lotul 2 al autostrăzii Nădlac-Arad, pe tronsonul Pecica-Arad, sunt aproape gata, lucrările urmând să fie finalizate în cursului aceste luni, însă din câte se pare, circulaţia va fi deschisă pe acest tronson în momentul în care se va inaugura autostrada Nădlac-Arad complet, cu tot cu trecerea peste frontieră.

Conform unor informaţii, eveninentul ar trebui să aibă loc în prima parte a lunii viitoare, ocazie cu care pe autostradă sunt aşteptaţi premierii celor două ţări.

Tot în judeţul Arad mai există autostrada Arad-Timişoara, deschisă circulaţiei în 2011, şi care se va lega la autostrada către frontieră. Autostrada Nădlac-Arad va conecta România de autostrăzile din vestul Europei.

Sursa: http://radiotimisoara.ro/2015/06/12/autostrazile-din-romania-si-ungaria-s-au-unit/
MTI

Comments

comments