LiveTimisoara.ro

Cursuri de prim ajutor, in week-end, la IULIUS MALL Timisoara

Agenda evenimentelor din acest sfârșit de săptămână de la Iulius Mall Timișoara propune un târg de produse naturale și bijuterii terapeutice, cursuri de prim ajutor oferite de personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș și cumpărături la prețuri topite de zilele călduroase de vară.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 4 – 6 august 2017, parterul Iulius Mall Timișoara găzduiește o nouă ediție a Târgului de produse naturale și bijuterii terapeutice. Miere cu diverse arome și alte produse apicole, ciocolată de casă, prăjituri și preparate naturale, alimente bio, ceaiuri și tincturi medicinale, suplimente alimentare, cosmetice bio, cutii și coșuri din paie, încălțăminte ortopedică, cristale și minerale le stau la dispoziție celor dornici să beneficieze de oferta expozanților. Târgul reprezintă o atracție pentru publicul care pune accent pe un stil de viață sănătos și care dorește încurajarea producătorilor locali. În plus, evenimentul include și artizani handmade, care propun bijuterii din pietre semiprețioase, fildeș sau piele ecologică. Podoabele pot completa ținutele de vară sau pot reprezenta cadouri aparte pentru persoanele dragi.IMTM_ 2017 openvilleDuminică, 6 august, clienții Iulius Mall pot îmbina sesiunile de shopping cu activități practice și utile. Caravana „Fii pregătit!” va poposi în parcarea Iulius Mall, în intervalul orar 10.00 – 18.00. Cei dornici să afle ce acțiuni pot efectua și maniera corectă de executare a acestora în situații de urgență pot participa la cursurile de prim ajutor susținute de personalul ISU Timiș. Centrul mobil are o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, care facilitează instuirea participanților.

Caravana „Fii pregătit!” este un proiect al Fundației pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

În plus, cei veniți la shopping se pot bucura în continuare de reducerile estivale afișate de magazinele din Iulius Mall Timișoara. Piese vestimentare, încălțăminte, articole sportive, bijuterii, produse cosmetice, decorațiuni și multe altele sunt acum la promoții de până la 70%.

livetimisoara.ro
 

Comments

comments