LiveTimisoara.ro

EVENIMENT: Andra va canta intr-un sat de langa Timisoara

Evenimentul de mare anvergură la care va cânta și Andra Măruță, celebra jurată de la „Românii Au Talent” va avea loc între 25-27 august 2017, și este organizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local. Deschiderea oficială a Zilelor Dumbrăviței  va avea loc pe scena din parcul central, vineri 25 august, la ora 18, și va debuta cu seara tineretului și un spectacol în aer liber susținut de Laura Alexandra Gârbovan, Alexandra Mitroi & The Band, Andra, MC Hawer és Tekknö.

La ora 19, în Sala de evenimente, va fi vernisată o expoziție de sculptura, unde vor expune lucrări artiștii: Bogdan Nueleanu, Endre Farkas, Bogdan Rață și Remus Irimescu. Expoziția va putea fi vizionată și sâmbătă 26 august.andra

SPORT ȘI MUZICĂ POPULARĂ DE EXCEPȚIE
Programul zilei de sâmbătă 26 august va fi unul mult mai dens. Astfel, la ora 8.00 va începe, la baza sportivă, turneul de fotbal, dotat cu numeroase premii, cupe și diplome. La ora 10.00, la sala de sport din campusul  școlar, va incepe un turneu de tenis  masă. La aceeași oră însă, în Sala Polivalentă, se va desfășura un turneu de baschet si cu o ora mai devreme adica la ora 9:00 va avea loc si un turneu de handbal. Tot de la ora 10.00, din fața Sălii Polivalente vor lua startul la concursul de ciclism , concurenții adulți, iar la ora 13.00 vor concura copiii. De la ora 18.00, pe scena de lângă Parcul Central, se va desfășura un deosebit program artistic susținut de Zorica Savu, Nicu Novac, Ciprian Pop, acompaniați de formația ”Pro Datina”, condusă de Radu Cuciureanu.

Duminică 27 august vor fi primiți oaspeții și invitații din țară și străinătate. La ora 12.30, va avea loc ședința festivă a Consiliului Local Dumbrăvița dedicată sărbătoririi zilelor comunei.

În după-amiaza ultimei duminici de vară, voia bună va pune stăpânire pe centrul localității. Astfel, de la ora 17.00 va începe un program artistic de divertisment, susținut de formațiile artistice ale Căminului Cultural Dumbrăvița, formații artistice din Ungaria și din Serbia, la care se vor alătura copiii de la Grădinița din Dumbrăvița, Formația ”Spark” și ”Ritmic Dance”, Grupul ”Gospodinele” și Formația ”Dumbrăvițeana”.

Către seară va avea loc un spectaculos recital de dans și muzică populară românească susținut de Maria Milu Sorescu, Ramona Mercescu, Camelia Miuțescu, Narcisa Băleanu, si Ian Surdu,  acompaniați de formația Pro Datina condusă de Adrian Scorobete. Vor încânta publicul ansamblurile artistice: ”Voitegeana” din Voiteg, ”Ghiocelul” din Giroc si ansamblul folcloric din Liebling. De la ora 22.00 dumbrăvițenii și oaspeții lor vor asista la un spectaculos foc de artificii.

Primăria și Consiliul Local Dumbrăvița ii invită cu cordialitate, pe toți dumbrăvițenii  sa participle la Zilele Dumbravitei, pentru a se bucura impreuna de manifestarile dedicate comunei  noastre.

livetimisoara.ro
sursa: dumbravitatv.ro

Comments

comments