LiveTimisoara.ro

FilmparaDE la Centrul Cultural German Timisoara

Centrul Cultural German Timișoara are plăcerea de a vă invita la proiecția filmului „Alle anderen” („Toți ceilalți”) în cadrul seriei de filme germane „FilmparaDE”. Filmul va fi prezentat în data de 26 februarie 2015, la ora 18:30, în ceainăria librăriei Cărturești (str. Mercy nr. 7).
Love steaks

filmparade21Regizoarea Maren Ade prezintă povestea unui cuplu în căutarea propriei identități. Într-o atmosferă de vacanță mult dorită în Sardinia, departe de cotidian, problemele celor doi se înrăutățesc drastic. La întâlnirea unui alt cuplu, cele două personaje principale se regăsesc, între așteptări, modele sociale și incertitudini privind stările interioare.

„Alle anderen” („Toți ceilalți”) a avut premiera în anul 2009 în competiția oficială la Berlinale, obținând două premii Ursul de Argint, unul pentru cel mai bun film (Marele premiu al juriului) și al doilea pentru Birgit Minichmayr ca fiind cea mai bună protagonistă.

Filmul va fi prezentat în limba germană cu subtitrare în limba engleză.

Seria de filme este organizată de Centrul Cultural German Timişoara în colaborare cu lectoratul DAAD din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara şi cu Librăria Cărtureşti.

Filmele sunt proiectate cu sprijinul Goethe-Institut.

Comments

comments