LiveTimisoara.ro

FLORIN PIERSIC joaca din nou pe scena Teatrului National din TIMISOARA

evomag.ro%20

Prima întâlnire în această stagiune a lui Florin Piersic cu publicul timișorean pe care îl numește ”prietenul meu de o viață” va avea loc luni, 27 noiembrie 2017, de la ora 19, când celebrul actor va juca din nou pe scena Operei Naționale Române din Timișoara spectacol care deține recordul de longevitate al carierei sale și a devenit un adevărat brand teatral al ultimului deceniu în România:  ”Străini în noapte”.  Probabil cel mai iubit actor, judecând după sălile arhipline pe care fiecare prezența a sa la Timișoara le are, Piersic își bucură spectatorii, înainte reprezentației, cu un taifas amical, sincer și amuzant, savurat de fanii săi. Straini in noapte Piersic
În comedia romantică scrisă de Eric Assous și  regizată de Radu Beligan, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în amurgul vieții sentimentale și care, în absența soției, își începe noaptea  într-un bar, de unde pleacă spre casă  însoțit de Juliette (rol interpretat de  actrița Medeea Marinescu), o femeie  tânără și senzuală, ce-și învăluie identitatea într-o bizară țesătură de minciuni și secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. ”Străini în noapte” este, în fond, o profundă și melancolică meditație  despre  fragilitatea relațiilor umane și despre cum trecerea timpul ne schimbă.

Sunt fericit să revin la  Timișoara, un loc de care mă leagă prietenii de o viață, cu un public matur cultural, subtil și rafinat, un loc de care mi-e mereu dor și în care mă simt întotdeauna dorit – mărturisește celebrul actor.

Decorul  spectacolului este opera lui Puiu Antemir,  costumele  sunt creația renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustrația muzicală este realizată de ilustrul flautist Ion Bogdan Ștefănescu.
Biletele pentru acest spectacol au fost puse în vânzare la Agenția Operei din Timișoara și costă, în funcție de loc, între 50 și 80 de lei.

livetimisoara.ro

Comments

comments