LiveTimisoara.ro

FOTO: Au extins perdeaua de protectia forestiera de la Sanmihaiu Roman

evomag.ro%20

Perdeaua de protecție forestieră începută în martie 2016 la Sânmihaiu Român, a prins rădăcini, în procent de peste 70%, dar a avut nevoie de completări cu puieți. În aproximativ 2 ore s-au plantat 4.000 de puieţi forestieri cu ajutorul a 400 de voluntari, mulți dintre ei fideli acțiunilor noastre de împădurire!

plantare timis 2017Am fost susținuți de voluntari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Banat” al județului Timiș, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, Asociația tineri pentru viață Arad, Noua Acropolă Arad, dar și de companii multinaționale din județ. Asistența tehnică de specialitate a fost asigurată de ingineri din cadrul Direcției Silvice Timiș.

Voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume (detalii pe www.plantamfaptebune.ro, secțiunea Green Endorsement). Acţiunea din 18 noiembrie este realizată cu sprijinul următorilor parteneri instituţionali: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Romsilva, Jandarmeria Română şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

livetimisoara.ro

Comments

comments