LiveTimisoara.ro

Lucian Ghiulai: Acumulam fizic pentru a nu avea sincope mai tarziu

evomag.ro%20

Handbalistele de la SCM Timișoara au fost printre spectatorii băieților de la SCM Politehnica, vineri și sâmbătă, la Buziaș, cu ocazia celor două amicale ale alb-violeților în compania celor de la CSM Făgăraș. L-am abordat pe antrenorul principal Lucian Ghiulai, pentru câteva informații legate de actuala pregătire a fetelor ce vor lua startul în liga a doua, dar cu obiectiv de a promova în Liga Națională.Ghiulai si echipa de fete SCMSuntem în plin cantonament, cum decurg pregătirile?
Merg destul de bine, e o perioadă dificilă pentru fete, pentru că vin după vacanță. E mult de lucru, dar spre surprinderea mea plăcută, toate fetele sunt ancorate în realitate. Important este că ele își doresc ceea ce îșo dorește toată lumea, adică să promovăm în Liga Națională.

Acumulări fizice sau relații de joc în această perioadă?
Cu relațiile de joc, mai greu în momentul de față. Parcurgem un timp în care trebuie să acumulăm bine din punct de vedere fizic pentru a nu avea sincope mai târziu. Relațiile de joc vor veni și ele odată cu trecerea timpului și cu pregătirea tehnico-tactică. Mă bucur că toate fetele sunt apte și sper că  într-un timp cât mai scurt vom mai aduce câteva jucătoare.

Cât de probabile mai sunt aceste transferuri?
Suntem în discuții foarte avansate și au mari șanse de rezolvare.

După 1 august vor veni și mai multe antrenamente cu mingea; vin și meciurile amicale?
Cu siguranță vor veni și meciurile amicale; celelalte echipe din Divizia A nu s-au reunit încă, sunt anumite probleme și la ele și nu avem cu cine stabili deocamdată partide amicale. Aș vrea să începem cu câteva jocuri de verificare mai ușoare, după care să creștem gradual intensitatea. Cred că vom găsi, până la urmă, echipe cu care să ne măsurăm forțele.

livetimisoara.ro

Comments

comments