LiveTimisoara.ro

OFICIAL! De cand va fi functionala noua cladire din Openville (Iulius Mall Timisoara)

Un pol regional de business se configurează în centrul Timişoarei, odată cu darea în folosinţă a clădirii de birouri United Business Center 1 (UBC 1) din ansamblul mixt Openville, săptămână viitoare. Aceasta este cea de-a doua clădire pe care compania IULIUS o va livra pe piaţă în acest an, după UBC 2, în luna ianuarie – se arată în comunicatul de presă trimis redacției LiveTimisoara.ro.

Cel mai nou imobil de birouri din Timişoara are 12 niveluri şi o suprafaţă de 13.000 mp. Pe lângă dotările de clasa A, UBC 1 se evidenţiază în peisajul urban prin arhitectură, clădirea având formă triunghiulară. Totodată, dispune de acces direct spre parcul şi noile zone de retail care urmează a fi amenajate în ansamblul Openville. Imobilul a fost construit potrivit principiilor pentru clădiri verzi şi va beneficia de certificare LEED.ubc 1
UBC 1 este dotată cu cele mai moderne tehnologii disponibile şi soluţii eficiente din punct de vedere energetic, precum: aparatură şi echipamente de ultimă generație, sisteme şi corpuri de iluminat cu senzori de mișcare și intensitate, grad sporit de lumină naturală, protecţie termică şi solară optimă, sisteme performante de încălzire şi filtrare a aerului.

Lucrezi, mergi la cumpărături şi te relaxezi. Toate într-un singur loc
Ansamblul mixt Openville îmbină spaţiile moderne de birouri, cu serviciile, oportunităţile de shopping şi relaxare, permiţând o eficientizare a timpului. Astfel, angajații din clădirile office au în imediata lor apropiere sute de magazine, food court, restaurante, fitness center şi cinema multiplex, toate într-un singur loc. În plus, găsesc numeroase servicii, de la instituții publice unde îşi pot face paşaportul sau îşi pot plăti taxele, unități bancare, grădinițe și clinici medicale, până la saloane de înfrumusețare, curăţătorie, agenții de turism etc. Această proximitate înseamnă timp economisit, pe care angajaţii îl pot petrece alături de familie sau prieteni.

În plus, odată cu finalizarea primei etape a proiectului Openville, în trimestru patru al anului viitor, aceştia vor avea acces și alte facilități, precum un parc de 55.000 mp, cafenele și restaurante în aer liber, precum şi săli de evenimente.

Promoţii de până la 25%, la peste 100 de operatori din Iulius Mall
Pe lângă economia de timp pe care o oferă poziționarea sediului într-un ansamblu multifuncțional, beneficiile sunt și de ordin financiar. Angajații din UBC au la dispoziție un program de fidelizare dedicat lor, „Card Partener”, care le oferă discount-uri de până la 25%, la peste 100 de operatori din Iulius Mall. Pentru masa de prânz au reduceri de până la 15% sau meniuri business la restaurante și cafenele. De promoții au parte și la magazinele de vestimentaţie, încălţăminte şi accesorii, în procente ce ajung până la 25%.

LiveTimisoara.ro

Comments

comments