LiveTimisoara.ro

FOTO: Peste 5000 de vizitatori in prima zi a Revolution Festival de la Timisoara!

evomag.ro%20

dubioza kolectiv“Grozav!” ”O locație minunată!” ”Un line-up bun!“ …Acestea au fost primele reacții ale vizitatorilor după prima seară a Revolution Festival, eveniment organizat de echipa festivalului EXIT (Novi Sad, Serbia) împreună cu Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Județean Timiș. Peste 5000 de oameni au avut ocazia să se bucure de diferitele genuri de muzică ale celor 6 scene, dar și de atmosfera specială creată la Muzeul Satului din Timișoara.

La puțin timp după ce porțile festivalului s-au deschis, pe scena Music Guru, Mike Altrin a creat o atmosferă fantastică. Toate celelalte scene, dar și artiștii ce au performat au impresionat publicul cu evoluții energice. Cubalkan, Electric Apex, Ghost Music și Zion Love s-au dovedit a fi adevărate sanctuare pentru cei ce iubesc dansul, în timp ce Videorama și Chill Zone au fost zone potrivite pentru cei care au dorit câteva clipe de relaxare sau pur și simplu și-au reîncărcat bateriile pentru următorul show… Pe de altă parte, scena Xtreme Music a fost locul preferat al celor care nu au avut nevoie de momente de liniște.

Unul dintre cele mai spectaculoase momente ale nopții trecute a fost prestația celor de la Dubioza Kolektiv. Publicul, impulsionat de o energie specială a dansat aproape două ore alături de una dintre cele mai îndrăgite trupe din Balcani.

Programul serii trecute de la Revolution Festival a fost plin de evoluții spectaculoase, precum cea a senzaționalei trupe Noisia, DJ Rahmanee din Serbia, Kojok și Beepo din România pe scena principală, dar și a celor de la Rudeness sau Ali Nasser la scena Electric Apex. Împreună cu One Lion și Mak Floss de la Zion Love, artiștii au reușit să transforme prima seară a Revolution Festival într-una cu adevărat specială.
dubioza
În această seară, ne pregătim pentru show-urile spectaculoase al celor de la Sabaton, DJ Fresh, Partibrejkers, Modestep, DJ Marky feat. Stamina MC, Mighty Boogie, Negru, Elles, Marko Nastić și mulți alții.

Comments

comments