LiveTimisoara.ro

Plantam Fapte Bune: 18 noiembrie – O zi despre paduri & voluntariat

La Sânmihaiu Român, în judeţul Timiş, aproximativ 500 de voluntari s-au înscris pentru a planta 4.000 de puieţi forestieri (stejar penduculat, frasin și corcoduș). Echipa organizatorică de la Asociația Eco Club Timișoara pune la dispoziţia voluntarilor transport (plecare din parcarea Iulius Mall, ora 8:00, celor care au solicitat), material săditor, mănuși de protecție, unelte, apă, sandwich-uri, serviciu de prim ajutor și cabine ecologice – aflăm din comunicatul de presă trimis la adresa redacției. plantare
„Vom desfășura o acțiune de extindere și completare cu puieți în cea de a doua plantație deschisă de noi în martie 2016, cu rol de perdea de protecție forestieră, la Sânmihaiu Român. Deși inițial am dorit să completăm plantația forestieră de la Utvin, ploile din ultima perioadă ne îngreunează accesul la terenul de pe hotar. Ca atare, aici, vom reveni în primăvară” – a menționat Andreia Schneider, coordonator local Timiş.

Voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume.

livetimisoara.ro

Comments

comments