LiveTimisoara.ro

Ryanair lanseaza promotia “MARELE INGHET”

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, astăzi, (24 iulie) a lansat, pentru două zile, “Marele Îngheț”, promoția masivă de vânzare de locuri, cu tarife începând de la doar 14.99€ pe mai mult de 500,000 de locuri de pe întreaga rețea europeană pentru călătorii din septembrie în ianuarie, oferindu-le clienților economii și mai mari.Ryanair aeronava
Aceste locuri promoționale, la tarife incredibile, sunt acum disponibile și pot fi rezervate înainte de miezul nopții, marți (25 iulie) doar pe pagina oficială Ryanair.com.

Robin Kiely, Ryanair, a declarat: “Cu ‘Marele îngheț’ nu a fost vreodată un timp mai bun pentru rezervarea unei escapade de toamnă sau iarnă la tarif redus. Înghețăm tarife la un minim de doar 14.99€ pentru mai mult de 500,000 de locuri de pe întreaga rețea europeană, pentru călătorii din septembrie până în ianuarie. Această ofertă extraordinară se va încheia la miezul nopții, marți (25 iulie), așa că invităm clienții să se grăbească pentru a-și securiza o vacanță la tarif redus.”

livetimisoara.ro

Comments

comments