LiveTimisoara.ro

S-a deschis o noua cafenea in Iulius Mall Timisoara pentru iesirile cu prietenii si intalnirile de business

evomag.ro%20

De curând, brandul italian C House a deschis la Iulius Mall Timişoara prima cafenea din vestul României. Noua locație își îmbie clienții cu veritabila cafea italiană, dar și cu delicii culinare și deserturi apetisante.

Situată la etajul Iulius Mall Timișoara, C House Cafè Milano îmbină tradiția autentic italiană și inovația, pentru a le oferi clienților cele mai bune preparate, dar și servicii de top. Sortimentele de cafea propuse de C House se disting prin calitate și combinații atent selectate. CH1Licorile sunt preparate la vedere, din boabe proaspăt măcinate, după rețete implementate de maeștri în arta cafelei din peninsulă. În plus, clienții se pot bucura de savoarea băuturilor în cadrul relaxant al noii locații sau pot opta pentru serviciul „to go”, astfel încât să se bucure de gustul autentic al cafelei italiene și la birou. Pe lângă aromele  îmbietoare din cafea, meniul C House include și nenumărate băuturi răcoritoare, cocktail-uri și fresh-uri în combinații ispititoare.

Specificul italian se regăseşte în meniu, care include reţete originale şi variate de cafea, gustări fine, salate şi deserturi alese, precum şi în amenajarea aparte. Toate acestea fac din C House Cafè Milano o locație ideală pentru pauza de masă, ieșirile cu prietenii și întâlnirile de business.

LiveTimisoara.ro
 

Comments

comments