LiveTimisoara.ro

U.S.A.M.V.B. „Regele Mihai I al Romaniei”: Mesaj de Condoleante adresat Casei Regale

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara transmite sincere condoleanțe familiei Majestății Sale Regele Mihai I al României.

    Comunitatea noastră este îndoliată și profund marcată de trecerea la cele veșnice a celui care, în anul 1945, a devenit ctitorul Facultății de Agronomie din Timișoara: Majestatea Sa Regele Mihai I al României. Prin personalitatea sa marcantă, prin activitățile de promovare a spiritului național și de păstrare a valorilor societății românești, Majestatea Sa va rămâne veșnic în gândurile, inimile și spiritul tuturor celor care l-au cunoscut și care astăzi îi sunt recunoscători.

    Trecerea în neființă a Majestății Sale Regele Mihai I al României a înlăcrimat întreaga noastră comunitate academică, în numele căreia transmit Casei Regale a României cele mai sincere mesaje de condoleanțe și de susținere, în aceste momente cu o încărcătură emoțională inegalabilă.

    Odihnească-se în pace cel al cărui nume va fi purtat de universitatea noastră pentru totdeauna: Regele Mihai al României!

    

Cu adâncă durere în suflet,
Rector U.S.A.M.V.B. „Regele Mihai I al României”:
Profesor dr. ing. Cosmin Alin POPESCU

Comments

comments