LiveTimisoara.ro

Viitori profesionisti de succes! – Cursuri gratuite pentru studenti

Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR Timişoara) lansează o nouă oportunitate de dezvoltare profesională și personală dedicată de această dată studenților din vestul țării. Programul de educație non-formală, iniţiat de APFR Timişoara este adresat studenților de la facultățile de sociologie, asistență socială și psihologie din Regiunea Vest, care doresc să îşi dezvolte competenţe de lucru cu grupurile vulnerabile. Astfel, în această lună, 80 de studenți vor parcurge un program de inovaţie şi excelenţă la nivel național prin care vor reuşi să fie mai bine pregătiți pentru muncă și viață și totodată vor obține certificate de recunoaștere a competențelor dezvoltate ca urmare a activităților non-formale în care au luat parte, eliberate prin utilizarea unui sistem de validare cu recunoaștere europeană.uvt hol
APFR Timişoara este unul dintre cei mai activi furnizori de formare din Regiunea Vest cu o bogată expertiză în managementul organizațional, formare profesională, evaluarea competențelor, egalitate de șanse, psihoterapie și consiliere psihologică. APFR a introdus în codul ocupațiilor din România o nouă ocupație, cea de manager și a înființat o Școală Națională a Femeilor Manager „Adela Dinu”. De mai bine de 17 ani sprijină și urmărește calitatea în activitățile voluntariatul și al educației în rândul tinerilor, până în prezent lucrând cu peste 500 de voluntari prin intermediul programelor Telefonul Albastru și Echipa de Intervenție. În anul 2008 a coordonat proiectul On Youth hands prin care peste 50 de tineri din România, Slovenia, Polonia, Portugalia, Capul Verde și Nepal au fost implicați în activități de voluntariat, evenimente sportive și culturale prin intermediul a două programe de schimb de experiență.

În prezent, sprijină dezvoltarea de noi competențe în lucrul cu grupurile vulnerabile, oferind cursuri gratuite studenților din România prin proiectul ”Viitori profesioniști de succes!”, proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului. Perioada de implementare a proiectului este septembrie – noiembrie 2017. Înscrierile pentru prima serie de formare care este programată în perioada 19-22 octombrie 2017 au început din data de 2 octombrie. Urmând ca a doua serie de formare să se desfășoare în intervalul 26-29 octombrie 2017. Cursurile au loc în Timișoara, la sediul Școlii Naționale a Femeilor Manager „Adela Dinu”.

livetimisoara.ro

Comments

comments