Circuitele toamnei în România, Turcia, Austria, Grecia, Ungaria, vacanțele de Revelion și cele din vara 2024 au prețuri speciale, reduse cu până la 50%, în perioada târgului de turism pe care Hello Holidays îl organizează online, în perioada 9-13 noiembrie. Este campania cu cele mai multe reduceri din an, pentru toate tipurile de programe organizate de agenție, pentru care turiștii plătesc în mai multe rate, cu un avans la rezervare, ori integral, pentru programele cu reduceri mai mari.

Circuite din noiembrie și decembrie, vacanțele la târgurile de Crăciun ori cele de Revelion marca Hello Holidays, cu transport autocar, la Istanbul, Belgrad, Budapesta, Budapesta – Viena, Viena – Praga – Dresda, Macedonia de Nord – Kosovo, Atena, Skopje, în Bucovina ori Apuseni, cu o durată de cinci sau șase zile, au o reducere de până la 90 de euro/persoană, în funcție de program și durată. Se plătesc în două tranșe, 30% avans și diferența cu 30 de zile înainte de plecare. Circuitele pentru 2024 au o reducere de 15 procente în cele cinci zile de campanie online, cu plata unui avans de o treime din preț, ori de 20%, cu plata integrală.

Revelionul în Antalya se petrece la hoteluri de cinci stele, cu all inclusive, și costă cu până la 40% mai puțin rezervat la târgul de turism online, la care se adaugă o extrareducere de 90 de euro/adult și de 45 de euro/copil.

Vacanțele de vară în Antalya cu zbor charter costă cu până la 50% mai puțin pentru cazare, la care se adaugă o extrareducere de 100 de euro/cameră – numai în perioada târgului de turism online.

Toate sejururile verii viitoare în Bulgaria, Turcia, Grecia, organizate cu transport charter autocar Hello Holidays, sunt mai ieftine în campania online:

  • Bulgaria

Hello Holidays organizează curse charter autocar spre litoralul bulgăresc din mai până la finalul lunii septembrie, zilnic din București, de două ori pe săptămână din Sibiu și Craiova, de trei ori pe săptămână din Brașov și asigură transferuri de două ori pe săptămână din zona Moldovei. Local, turiștii au transfer gratuit până și de la hotel. Prețul cazării este redus cu până la 40% cu ocazia târgului.

  • Turcia

Cursele charter autocar pentru Kusadasi, Marmaris, Bodrum sunt organizate de la jumătatea lunii mai până în octombrie. Hello Holidays lansează oferta “Plătești 1 și mergi 2” pentru transportul din perioada 1.07 – 18.08 și mai oferă o reducere de până la 35% din tarifele de cazare în Kusadasi și de până la 25% pentru hotelurile din Marmaris și Bodrum.

Cursa charter avion spre Antalya este organizată de la începutul lunii mai până în octombrie. Cu ocazia târgului de turism online, sejururile sunt  mai ieftine cu până la 50%, la care se adaugă o extrareducere de 100 de euro/cameră. Vacanțele în Kusadasi și Bodrum pe zbor charter în perioada iunie – septembrie au o reducere de până la 35, respectiv 30%.

  • Grecia

În campania online, o serie de studiouri din Halkidiki, Thassos, Riviera Olimpului, Lefkada, Parga vin cu reducere de jumătate din preț pentru rezervări de la jumătatea lunii mai până la final de septembrie, dar plata se face integral la înscriere. Hello Holidays are în sezonul 2024 curse charter autocar săptămânale spre toate aceste zone de vacanță.

“Oferim discounturi importante pentru toate vacanțele foarte căutate din oferta noastră, pe care mulți dintre cei 50 de mii de turiști pe care i-am avut în acest an le cumpără frecvent, fie că este vorba despre un circuit clasic ori premium, de un sejur. Este cea mai mare campanie de oferte speciale din acest an, pe care o organizăm de joi până luni. Agenții noștri sunt la dispoziția turiștilor pentru a-i îndruma să aleagă cea mai potrivită vacanță pentru ei, încurajându-le dorința de a călători”, declară Denisa Oprea, marketing manager Hello Holidays