(MTI) – “Nimeni nu este un lider mai bun, mai inteligent sau mai bun decât Viktor Orbán” – a declarat fostul preşedinte american Donald Trump după discuţiile purtate cu prim-ministrul ungar.

Premierul Viktor Orbán a publicat sâmbătă pe pagina sa de socializare o înregistrare video de la întâlnire, cu comentariul “Vă mulţumesc, domnule preşedinte!”.
    Viktor Orbán a discutat vineri cu fostul preşedinte american Donald Trump, candidat republican la preşedinţia SUA, la reşedinţa lui Donald Trump din Mar-a-Lago, Florida. Întâlnirea a fost urmată de o cină în comun şi de un concert.
    
În postarea video difuzată de prim-ministru, înregistrată la concert, Donald Trump a declarat: “Nimeni nu este un lider mai bun, mai inteligent sau mai bun decât Viktor Orbán. El este fantastic.”
    
“După cum ştiţi, este premierul Ungariei şi face o treabă excelentă. Nu este o figură controversată, dacă spune despre ceva că va fi, apoi aşa va fi!” – a adăugat fostul preşedinte american.  
    Donald Trump a mai spus că premierul Viktor Orbán este “şeful” şi că “este un lider eminent, fantastic în Europa şi chiar în întreaga lume”, care este foarte respectat.
    
“Suntem onoraţi să vă avem aici, Viktor. Este o mare onoare. Vă mulţumesc” – a spus fostul preşedinte american.