Vrei să înveți de la cei mai buni experți financiari din România cum să îţi gestionezi eficient bugetul? Pe 14 martie 2024, te aşteptăm la conferinţa „Deștepți cu banii”, din Iulius Town. Până pe 29 februarie mai poţi profita de oferta early bird la achiziţionarea biletelor se arată în apelul făcut de cei de la Iulius Town.

Cum să îți gestionezi bugetul și să faci economii, cum să te pregătești pentru investiții inteligente, cum să gestionezi riscurile, cum să investești în acțiuni, obligațiuni și alte instrumente financiare sunt o parte dintre întrebările la care poţi afla răspunsurile la conferinţa „Deştepţi cu banii”, de la Iulius Congress Hall, de pe 14 martie, ora 13:30.

Conferința este dedicată antreprenorilor și persoanelor care vor sa își investească într-un mod inteligent economiile şi să îşi construiască un viitor financiar sănătos. Iancu Guda – expert financiar, autor și producător al emisiunii ,,Bani în mișcare”, Laura Hexan – Global Capital Markets, Head of Retail Sales BCR și Horia Braun – CEO Erste Asset Management vor susține o sesiune extinsă de educație financiară, care îi vor aduce pe cei prezenți cu un pas mai aproape de realizarea obiectivelor de economisire și investiții.

Până pe 29 februarie, biletele pot fi achiziţionate de pe platforma iabilet.ro la preţul special de 75 lei, iar ulterior prețul va fi 90 lei, incluzând masa și cocktail la finalul conferinței.