Un sediu nou care să permită dezvoltarea viitoare a fost inaugurat, vineri, la Gătaia, de către compania Maxutil, parte a grupului Maxagro. Specializată în vânzarea de utilaje agricole și de construcții, noi și second hand, compania a raportat în anul 2023 o cifră de afaceri de 72 de milioane de lei și își continuă dezvoltarea.

“Acest sediu ne ve permite să inovăm și să ne extindem și vrem să mulțumim echipei financiare, tuturor celor care au făcut posibil acest rezultat – mecanici, șeful de parc, șoferii și celor care se ocupă de partea de imagine”, a spus Daiana Zifceak, administrator al companiei Maxutil.

Compania Maxutil este unul dintre principalii furnizori de utilaje și echipamente pentru industria agricolă și construcții, atât la nivel regional cât și național, dedicată să ofere soluții complete și inovatoare pentru nevoile variate ale clienților săi.

Maxutil deține o gamă extinsă de utilaje și echipamente, adaptate atât nevoilor agricultorilor, cât și celor din domeniul construcțiilor, printre produsele sale numărându-se utilaje agricole, utilaje de construcții și utilaje industriale.

Echipa Maxutil de experți în domeniul tehnic oferă asistență completă pentru instalarea, întreținerea și reparațiile echipamentelor achiziționate de la Maxutil și oferă, în egală măsură, consultanță specializată pentru a asigura funcționarea optimă a utilajelor pe întreaga lor durată de viață.

“Maxutil investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a aduce cele mai noi și mai avansate tehnologii în domeniul utilajelor și echipamentelor. Colaborăm cu cei mai importanți producători din întreaga lume pentru a asigura calitatea superioară a produselor noastre și pentru a ne menține la vârful industriei. Suntem conștienți de impactul pe care îl pot avea activitățile noastre asupra mediului înconjurător. Prin urmare, ne asumăm responsabilitatea de a promova practici durabile și de a oferi soluții ecologice atunci când este posibil, contribuind astfel la protejarea resurselor naturale pentru generațiile viitoare. Maxutil este partenerul de încredere pentru toți cei care caută soluții eficiente și inovatoare în domeniul utilajelor și echipamentelor pentru agricultură, construcții și industrie. Cu o gamă largă de produse de înaltă calitate și servicii profesioniste, suntem dedicați să îndeplinim și să depășim așteptările clienților noștri în fiecare etapă a colaborării noastre”, au mai precizat reprezentanții companiei.

Între utilajele agricole Maxutil se numără tractoare, combine, echipamente pentru prelucrarea solului, sisteme de irigații și multe altele, concepute pentru a îmbunătăți productivitatea și randamentul în agricultură.

Utilajele de construcții cuprind excavatoare, buldozere, încărcătoare frontale, betoniere și alte utilaje esențiale pentru proiecte de construcții de orice mărime și complexitate.

În plus față de echipamentele agricole și de construcții, Maxutil oferă și utilaje și echipamente pentru alte industrii, cum ar fi industria forestieră, de minerit sau de gestionare a deșeurilor.