Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu o salbă de medalii de la „Cupa Hód”, concurs internațional care  a avut loc weekend-ul trecut la Hódmezővásárhely, în Ungaria. În plus, Emil Dăncăneț a fost recompensat pentru cea mai bună performanță din concurs.

Secția de natație a Politehnicii Timișoara a participat, sâmbătă și duminică, la „Cupa Hód”, concurs internațional desfășurat în localitatea Hódmezővásárhely din Ungaria. Sportivii alb-violeți au cucerit nu mai puțin de 18 medalii.

Emil Dăncăneț a câștigat trei medalii de aur, în timp ce Darius Nistor a obținut trei medalii de aur și una de argint. Cosmin Lancea s-a ales cu o medalie de argint și una de bronz, în vreme ce Iustina Andrei a cucerit o medalie de aur. Printre cei care s-au aflat pe podiumuri se numără și Daria Humă, care a câștigat o medalie de argint și unul de bronz, respectiv Samira Ahmad, câștigătoare a două medalii de aur. Robert Oana Albert a reușit să câștige un argint și un bronz, în timp ce Albert Cojanu a câștigat o medalie de aur și una de argint.

În plus, Emil Dăncăneț a fost recompensat cu cea mai bună performanță a concursului. A obținut 760 de puncte FINA pentru timpul obținut în proba de 50 de metri bras, 28.44.

Concursul a fost unul de verificare pentru Campionatele Naționale de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori care vor avea loc în luna aprilie.