Biroul Politic Județean al PSD Timiș s-a reunit astăzi pentru a lua mai multe decizii organizatorice în vederea pregătirii alegerilor europarlamentare care vor avea loc în luna iunie a acestui an. Unul dintre cele mai importante puncte discutate a fost susținerea Organizației Județene Timiș a Partidului Social Democrat pentru un candidat la funcția de europarlamentar. În urma consultărilor din cadrul BPJ, s-a hotărât ca PSD Timiș să îl propună și susțină pe Vasile Dâncu pentru un loc eligibil la alegerile din 9 iunie – a transmis PSD Timiș într-un comunicat de presă.

Vasile Dâncu, sociolog și profesor universitar, este vechi membru al Partidului Social Democrat, cu o bogată experiență politică: a fost senator, ministru în trei cabinete, dar și europarlamentar.

“Susținerea lui Vasile Dâncu vine ca urmare a discuțiilor pe care le-am avut cu colegii mei din interiorul PSD Timiș și din regiunea de vest. Vorbim despre un om cu o vastă experiență politică, despre un adevărat intelectual, un om care, considerăm noi, poate reprezenta foarte bine România la Bruxelles, un loc în care trebuie să se audă voci importante și curajoase”, spune președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

foto: C-tin Duma