În această perioadă, Primăria Timișoara are programate numeroase intervenții de îngrijire a spațiilor verzi din toate cartierele. Prioritate au școlile, parcurile, locurile de joacă și bulevardele mari, unde am intervenit deja de patru ori până acum, de la începutul sezonului. În aceste zone, sunt programate și în continuare intervenții frecvente pentru a menține un nivel ridicat de curățenie și estetică.

Echipele societăților din subordinea primăriei și ale firmelor contractate lucrează cu program prelungit și desfășoară activități pe teren, inclusiv în zilele de weekend. De asemenea, a fost cosită iarba și pe arterele și spațiile verzi aflate la ieșirea din oraș: Calea Aradului, Torontalului, Calea Lugojului și Calea Șagului. În aceste zile, echipele partenere desfășoară lucrări de întreținere a spațiilor verzi pe faleza Bega, Parcul Central, bulevardul  C.D. Loga,  20 Decembrie, zonele Tazlău, Mesteacănului, Ciocârliei, locul de joacă Nekrasov și în  parcurile Clăbucet și Dacia. Se execută și tăieri de corecție, acolo unde este cazul sau unde există solicitări.

Astăzi, echipele de la Horticultura sunt în zona centrală și cosesc în Parcul Catedralei, pe faleza Begăi (între podul Mihai Viteazu – și podul Modoș), în Parcul Copiilor și Alpinet, la Fântâna cu punctele cardinale și în zona Pasajului Jiul.

Cei de la Rogera intervin la Școala Gimnazială nr. 6, de pe str. Vulturilor și în zonele străzilor Paganini, Podgoriei, C. Notarra, Bv. Cetății, Mendeleev și Tibrului, dar și pe Calea Aradului, str. Holdelor, Sf. Apostoli Petru și Pavel, scuarul Căprioarei, locul de joacă de pe Inocențiu Klein.

Barierra are programate lucrări de cosire și întreținere la Grădinița PP 2, pe str. Herculane, scuarul Arcidava, Calea Martirilor, str. Martir Ioan Stanciu, Aleea Sănătății, zona Casa Austria, Memorandului, Casa Tineretului, str. Surorile Martir Caceu, Piața Axente Sever, zona complex – str. Milcov, Nicolinț, Miorița, Mehadia, L. Catargiu, C. Darwin, C. Sălceanu, în zona de case cuprinsă între străzile Bucegi, Crișul, Someș, Carpați, Ronten, Stejarul, Bradul, Cerna, Guttenberg.

Primăria Municipiului Timișoara este dedicată să asigure un mediu curat, sigur și plăcut pentru toți cetățenii și invită locuitorii să petreacă timp în aer liber și să păstreze spațiile verzi, pe cât posibil, curate și îngrijite.