Eduard Păuleț de la CSU Politehnica Timișoara este proaspătul campion național la pentatlon modern. Un alt sportiv alb-violet, Nicolas Tănăsciuc, a câștigat medalia de bronz. Ambii vor participa la Campionatul European de Pentatlon Modern, la Barcelona, în perioada 23 – 27 iulie 2024.

Sportivii Politehnicii Timișoara s-au remarcat la Campionatul Național de Pentatlon Modern care a avut loc în perioada 6 – 7 aprilie 2024, la București. Eduard Păuleț a câștigat medalia de aur și a devenit astfel campion național, iar Nicolas Tănăsciuc a terminat pe poziția a treia, ambii în proba U19. Pe locul secund s-a aflat Bogdan Ficiu de la CS Olimpia București.

Astfel, cei doi și-au câștigat dreptul de a participa la Campionatul European de Pentatlon Modern care va avea loc la Barcelona, în perioada 23 – 27 iulie 2024. Cei doi, alături de Erik Krausz, Cosmin Ardelean și Toader Bogdan vor reprezenta Politehnica Timișoara și la Campionatul European de Laser Run, care va avea loc în perioada 2 – 7 iulie 2024, în Madeira, Portugalia.