O primăvară de neuitat promite cel mai renumit folkist român: Ștefan Hrușcă a revenit în România pentru  un amplu turneu sub genericul „Un copac cu flori”. La Timișoara,  celebrul cantautor va concerta pe scena Operei Naționale Române, luni, 25 martie 2024, de la ora 20:00.  Solistul a inclus în repertoriul acestui turneu cele  mai îndrăgite melodii folk pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale lansate în Cenaclului Flacăra.  

”Dacă Nunta de flori vă face inima să tresară, dacă vă este dor de Fostele iubiri sau vreţi să vă reamintiţi Fuga din rai, Vara promisă ori emoţionanta Rugă pentru părinţi,  vă poftesc la un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul melodiilor folk fără vârstă”, declară artistul.  

Alături de el în concert se  vor afla percuționistul arădean Mario Florescu și Radu Rotaru (claviaturi). Cariera solistică a lui Ștefan Hrușcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în Cenaclu Flacăra. Într-un interval de doar trei ani, cuprins între 1981 și 1984, Ștefan Hrușcă a străbătut țara în lung și în lat și a cântat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă emoționând audiența din toate regiunile României. Cu timbrul său vocal inconfundabil, candoarea autentică și prezența de o simplitate distinsă, Ștefan Hrușcă a devenit unul dintre cei mai iubiți folk-iști din România. Printre albumele sale de referință se numără: „Rugă pentru părinți” (1984), „Urare pentru îndrăgostiți” (1986), „Fostele iubiri” (1995), „Balade speciale” (2007) și foarte îndrăgitele discuri de colinde și cântece maramureșene. Biletele pentru concertul său de primăvară în România, aici: https://proticket.ro/ticketsys-event/stefan-hrusca-folk-un-copac-cu-flori-timisoara/ .