Este destinația de vară cu cele mai multe curse charter din sezon, fiind atât de căutată de turiștii români îndrăgostiți de ospitalitatea hotelierilor turci și mai ales de răsfățul de care au parte în resorturi.

Resorturile pot fi considerate mici orașe, cu absolut tot ce îi trebuie unui turist timp de șapte zile în interior: multe restaurante all inclusive și a la carte cu meniuri locale și internaționale, baruri cu băuturi internaționale, cafenele, patiserii, centru SPA (cu hammam, saune, piscină interioară și contra cost programe de masaj), magazine (de bijuterii, blănuri, covoane, haine, suveniruri), aqua park și spații de joacă pentru copii (inclusiv club special pentru copii, unde pot fi lăsați ore și chiar o zi întreagă în grija personalului specializat), piscine, plajă proprie, foișoare contra cost cu majordom alocat.

Nicio zi nu seamănă cu alta într-un resort all inclusive și niciodată nu te plictisești. Te poți relaxa la piscine ori la plajă, poți să urmezi un ritual cu terapii la centrul SPA, poți să participi la activitățile sportive și de divertisment în aer liber, de la tenis, yoga, aqua gym, sporturi de apă la spectacolele cu artiști și dansatori renumiți, care se desfășoară în fiecare seară pentru adulți și copii.

O serie de excursii opționale întregesc experiența de vacanță din Antalya. Turiștii au posibilitatea să viziteze obiective turistice instagramabile, situri arheologice, să facă activități pline de adrenalină (rafting, plimbare cu telecabina până la aproape 3.000 de metri deasupra mării, buggy cross, jeep safari), cumpărături în bazar, participând efectiv la „ritualul” de negociere, plimbări prin centrul vechi al orașului Antalya, cu un farmec aparte datorită straduțelor înguste, pavate și pline de cafenele, restaurante și magazine de mirodenii, dulciuri locale, ceaiuri

Paralela45 a pregătit deja ofertele pentru SEZONUL 2024

Zboruri charter săptămânale, un număr de 11, din:

  • București, două pe săptămână (sâmbăta: 27 aprilie – 21 septembrie; 1 iunie – 14 septembrie)
  • Cluj-Napoca (lunea: 10 iunie – 16 septembrie)
  • Iași (joia: 13 iunie – 12 septembrie)
  • Timișoara, două pe săptămână (sâmbăta: 1 iunie – 19 octombrie; lunea: 13 iunie – 16 septembrie)
  • Târgu Mureș (duminica: 2 iunie – 22 septembrie)
  • Oradea (duminica: 2 iunie – 22 septembrie)
  • Sibiu (joia: 30.05 – 26 septembrie)
  • Suceava (duminica: 2 iunie – 22 septembrie)
  • Constanta (martea: 28 mai – 17 septembrie)

Zborurile sunt realizate cu companiile aeriene Corendon, HiSky și Tarom

https://www.paralela45.ro/vacante/charter-antalya-plecare-din-bucuresti/