Chiar dacă majoritatea reportajelor din partea televiziunilor de știri reies preponderent lucrările negative sau statistici seci despre gradul de ocupare a hotelurilor, mai sunt oameni de afaceri care investesc în turismul românesc. Este cazul și lui Aurelian Marin, un adevărat om de turism, care după ani de zile de ezitări a decis să extindă afacerea Paradis Vacanțe de Vis cu Paradis Hotels. Noul lanț operează opt hoteluri de top pe litoralul românesc: Dana Holiday Club 4* Venus, Dana Resort 4* Venus, Grand Dedal 4* Mamaia Nord, Dedal 3* Mamaia Nord, Hotel Romantic 3* Mamaia, Lemon Cliff 4* Mamaia Sat, Mureș 2* Superior Saturn, Vila Cube 4* Eforie Nord, dar și Paradis Apartments din cea mai râvnită stațiune, Mamaia.

Hotelurile Paradis Hotels sunt potrivite pentru vacanțele familiilor cu copii, ale cuplurilor indiferent de vârstă, ale grupurilor de prieteni fără vârstă, dar și pentru evenimente ale companiilor (având și săli de conferințe). Zona de sud a litoralului e plină de verdeață, e locul ideal pentru relaxare, pentru vacanțe liniștite și pline de farmec, iar zona de nord e polul distracției în cluburi și pe plajele lărgite.

Acum doi ani a apărut oportunitatea de a cumpăra Dana Resort, chiar când a început pandemia. Ne-am întâlnit întâmplător cu fostul proprietar și am aflat de intențiile lui de vânzare. A urmat o negociere scurtă și rapidă, astfel am hotărât să cumpărăm hotelul. Preșul nu este secret, tranzacția s-aridicat la 2,5 milioane de euro, parțial banii noștri, parțial credit. Am negociat în aprilie, dar semnat actele în septembrie, pentru că așa am negociat – așa a intrat în business-ul hotelier Aurelian Marin, patronul principalului turoperator de pe litoralul românesc.

An de an se deschid (după renovare) unități de cazare noi, amenajate astfel încât să satisfacă dorința oaspeților de armonie, relaxare și distracție în vacanța lor de pe litoral, considerate casa lor de vacanță de la mare.

La Dana Holiday Club și Dana Resort, Paradis Hotels oferă turiștilor atmosfera de vacanță pe care și-o doresc, indiferent că sunt adulți sau copii: hotelurile au piscine, locuri de joacă pentru copii, restaurante, baruri, zone de relaxare înconjurate de multă vegetație.

Dana Holiday Club 4* Venus

Dana Holiday Club din Stațiunea Venus are un aspect de hacienda și beneficiază de piscină. Fostul Hotel Ammon este oaza de relaxare și distracție cu specific mediteranean din centrul stațiunii Venus, la 100 de metri de plajă. Are 150 de camere (144 de camere duble, patru camere family și două apartamente) aflate în două pavilioane înconjurate de verdeață. Gradina cu o suprafață de 11 mii de metri pătrați. Designul modern al complexului, dotările camerelor (TV, minibar, A/C, internet, băi cu cadă, uscător de păr, balcon) sunt întregite de o piscină de mari dimensiuni, dar și de locurile de joacă pentru cei mici, restaurant, baruri. Hotelul are și săli de conferințe și parcare gratuită, în limita locurilor disponibile. Hotelul a fost recent renovat – redeschis deschis pe 10 Iunie 2022, iar în plin sezon găsim o săptămână de relazare ne costă 3270 de lei/cameră cu mic dejun inclus. Mai multe detalii găsiți pe www.danaholidayclub.ro și pe www.facebook.com/DanaHolidayClub

Hotel Dana Resort 4* Venus

Hotelul Dana 4* are o arhitectură diferită față de restul unităților de cazare din zonă, fiind alcătuit dintr-un corp principal și mai multe vile cu aspect mediteranean. Este înconjurat de o grădină botanică cu o suprafață de 15 mii de metri pătrați, în care coexistă peste 200 de specii diferite de plante.

Hotel Dana are camere duble de trei și patru stele, apartamente distribuite în corpul central și vile, modernizate și reamenajate în 2021. Au mobilier nou, A/C, minibar, seif și televizor. Restaurantul hotelului are terasă cu grădină și servește specialități românești. Piscina complexului Dana este locul preferat de turiști pentru relaxare și odihnă la umbra brazilor din apropiere când soarele este dogoritor, ori după câteva ore petrecute pe malul mării, aflată la 500 de metri distanță. Terasa în aer liber este locul preferat pentru mic dejun, prânz și cinele târzii în compania muzicii, a veseliei specifice vacanței.

Familiile cu copii se pot bucura de spațiile verzi generoase și de locurile de joacă pentru diferite grupe de vârstă, de piscina special dedicată celor mici.

Resortul, printre cele mai apreciate din oferta lanțului hotelier beneficiază de o bucătărie deosebită, unde găsim probabil cea mai gustoasă pizza din sudul litoralului românesc. Aici o săptămână de concediu ne costă puțin peste 3700 de lei pe cameră, cu mic dejun inclus. Mai multe detalii pe www.danaresort.ro și www.facebook.com/DanaResortVenus

PARCUL DE AVENTURA PARADIS LAND NEPTUN

Conform noilor concepte din turism, oaspeții au nevoie de mai multe atracții. nu doar de cameră și plajă. Astfel a apărut și Parcul de Aventură Paradis Land din Stațiunea Neptun. Parcul oferă turiștilor, de la mic la mare, o zi în mijlocul naturii cu multă adrenalină, datorită celor 14 trasee prin copaci, circuitelor de tiroliene, escape room-ului, tirului cu arcul și airsoft, închirierii bicicletelor pentru traseele prin pădure, dragonului galben (traseu la sol fără echipament), mini tirolienei cu scaun, trambuline.

Detalii pe www.paradisland.ro, www.facebook.com/parcparadisland, www.instagram.com/parc_aventura_paradis_land

PARADIS VACANȚE DE VIS este un brand românesc cu renume, construit cu seriozitate și profesionalism în peste 20 de ani de activitate în turismul românesc. Pe https://paradistours.ro/ peste 20 de profesioniști în turism oferă soluții personalizate pentru vacanțe pe litoralul românesc.

Înțelegem nevoile clienților noștri și le asigurăm serviciile pe care și le doresc. Anual oferim servicii de cazare și masă pentru peste 120.000 de turiști care aleg ca destinație de vacanță litoralul. Dispunem de peste 10.000 de camere în garanție la circa 300 de hoteluri de pe întreg litoralul. Avem peste 500 de hoteluri partenere în România, pe litoralul Mării Negre, în Delta Dunării, la munte sau în stațiunile balneo-climaterice. Peste 1.000 de agenții partenere din întreaga țară aleg cu prioritate produsele Paradis Vacanțe de Vis. De-a lungul timpului am reușit ca relația noastră cu agențiile de turism să fie din ce în ce mai închegată pentru a putea oferi turiștilor noștri garanția unor vacanțe de calitate pe litoral. Ne mândrim cu partenerii noștri din România, Republica Moldova, Israel, Estonia și Bulgaria și le suntem recunoscători că ne sunt alături în promovarea turismului românesc de litoral – spun reprezentanții Paradis Vacanțe de Vis.

Prin intermediul Paradis Vacanțe de Vis sosesc pe litoral turiști din Israel (5.000 turiști/an), Estonia (1.000 turiști/an), Polonia (1.000 turiști/an) și Republica Moldova (1.000 turiști/pe an).